Wij snappen dat er een hoop op je af komt als je zorgt voor een naaste. Op dit platform vind je een heleboel informatie hoe jij de zorg voor je naaste het beste kunt organiseren. We proberen je op verschillende manieren te ondersteunen.

Om gebruik te maken van al onze dienstverlening heb je een account nodig. Dit kan doordat je werkgever, de zorgorganisatie waar je aan verbonden bent of de gemeente waarin je woont bij ons een abonnement heeft. Als dit nog niet het geval is attendeer ze dan gerust op onze mogelijkheden. Neem contact met ons op hoe we jou hierbij kunnen ondersteunen.

Hulp nodig?

Foto van mensen die elkaars hand vasthouden.

Je hebt vast allerlei vragen. Hiervoor kun je rechtstreeks contact opnemen met een van onze mantelzorgmakelaars. Onze mantelzorgmakelaars zijn gediplomeerde en ervaren professionals die het zorglandschap als geen ander kennen.

Wij zijn bereikbaar op: 085 - 4016 867

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om je vragen te stellen aan onze virtuele assistent Zorgi. Zorgi heeft een heleboel kennis over mantelzorg en de zaken waar jij tegen aanloopt. Zorgi wordt iedere dag slimmer en beter.

Maak kennis met Zorgi

Directe hulp

Illustratie van 2 mensen die naar de Zorggenoot website kijken

De informatie die je nodig hebt om de zorg voor je naaste het beste te kunnen organiseren vind je hier. Dit hebben wij beschikbaar gesteld in artikelen en video’s, zodat jij rustig kunt zien wat de mogelijkheden zijn en wat erop je af komt.

Op onze informatiepagina vind je informatie over veel verschillende onderwerpen die jij tegenkomt tijdens je mantelzorgtaken.

Informatie artikelen en video’s

Illustratie van iemand die een video demo geeft

In de winkel koop je hulpmiddelen of services die handig zijn voor je naaste. Dit kunnen hulpmiddelen zijn zoals een rollator of een rolstoel. Maar ook producten die ervoor zorgen dat de badkamer een veilige omgeving is. We hebben ook samenwerkingen met partners die je kunnen helpen om de zorg in en om het huis -gedeeltelijk- kunnen overnemen.

Producten & Diensten

Illustratie van twee mensen die aan een tafel achter hun laptop zitten te werken.
footer
© Zorggenoot 2024